Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία»

Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», παραχώρησε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρησή του από την παράσταση “Βασιλιάς Ληρ”, ενώ αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχαν.

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Ξαφνιάστηκα με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη. Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία. Στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας έπρεπε να γίνει αυτή η αντικατάσταση.

Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί με τον Λεωνίδα. Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση. Σε μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Επικοινωνήσαμε με τον Λεωνίδα, μου έστειλε και ευχές τη μέρα της πρεμιέρας. Σίγουρα ήταν αναμενόμενο να γίνει όλο αυτό το σούσουρο.

Μας έστειλε μήνυμα και μας είπε πως τώρα που είναι καλύτερα θα έρθει να δει την παράσταση. Ομολογώ πως θα έχω πολύ τρακ. Πραματικά αν κάτι με στενοχώρησε και αυτό το έβαλα στην άκρη, είναι πως ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση δεν πρόλαβε να γευτεί όλους τους καρπούς της δουλειάς που έκανε.

Ηταν μια πολύ σοβαρή υπερκόπωση. Βγήκε η κούραση μετά. Δεν ήταν ότι σταμάτησε στη διάρκεια των προβών. Πήγαινε η παράσταση. Στο κενό της Πρωτοχρονιάς εκεί βγαίνει η κούραση» είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.