Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Έλενα Πολυκάρπου, παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα που μεταξύ άλλων απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε με τις δίδυμες κορούλες της στα social media.

Η influencer κοινοποίησε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο, όπου οι μικρές κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών την ώρα που εκείνος κυλάει κάτι που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων και έτσι το κατέβασε.

«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν ακούω τα σχόλια. Το συγκεκριμένο, επειδή μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε.

Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα, γιατί θεώρησα ότι αφού απαγορεύεται, για κάποιο λόγο απαγορεύεται. Άρα καλό είναι να μην επηρεάσω κόσμο να το κάνει», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.