Εξώδικο στον Ατζούν έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το “Survivor all Star”

Εξώδικο στον Ατζούν έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το "Survivor all Star"

Όπως έγινε γνωστό, εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί απέστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και την αποβολή της από το Survivor all Star.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, κατηγορεί την παραγωγή πως την κρατούσε για πολλές ημέρες όμηρο στον Άγιο Δομίνικο.

Το εξώδικο στον Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή από το “Survivor all Star”

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».