Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Δήμητρα Ρουμπέση: «Είχαν μπει στο σπίτι μου παράνομα τη νύχτα»

Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Δήμητρα Ρουμπέση: «Είχαν μπει στο σπίτι μου παράνομα τη νύχτα»

Μια αναφορά στην πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση, έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως την περίοδο που ήταν παντρεμένος μαζί της φωτογράφοι έμπαιναν παράνομα στο σπίτι τους.

«Εμένα είχαν μπει στο σπίτι μου φωτογράφοι παράνομα τη νύχτα. Την εποχή που ήμουν με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Φωτογράφιζαν τον μικρό κήπο που είχα και ”σάλταραν”. Με το που άνοιξα την πόρτα, έπεσε κατευθείαν φωτογραφία στις πέντε η ώρα το πρωί», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Τον Χάρη Λεμπιδάκη τον γνώρισα στη Μήλο, τον είχε πάρει το μάτι μου που είχε έρθει να με φωτογραφίσει. Πήγα και τον έπιασα και του είπα πολύ ευγενικά, ”σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω φωτογραφίες, αν κάποια στιγμή υπάρχει λόγος να μιλήσω και να πω κάτι…”. Μου είπε ότι τον έχουν στείλει από το περιοδικό.

Του τόνισα ότι, ”ξέρω και δεν ρίχνω την ευθύνη σε εσένα αλλά σε όλη αυτή τη λογική” και μάλιστα ζήτησα από το μαγαζί να τους κεράσουν από εμένα. Τότε ο Χάρης προσπάθησε, το πέρασε και ακριβώς επειδή έγινε αυτό γίναμε φίλοι και μου ζητούσε κάτι και του το έδινα στο πλαίσιο το λογικό».