Ανδρέας Μικρούτσικος για την αντίδραση του γιου του όταν φωτογράφος τον τράβηξε μετά την εντατική: «Ήμουν μαύρο χάλι»

Ανδρέας Μικρούτσικος για την αντίδραση του γιου του όταν φωτογράφος τον τράβηξε μετά την εντατική: «Ήμουν μαύρο χάλι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μάμα-δες», βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, Στέργιο και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη δημοσιότητα.

«Ήταν δύσκολο να του συστήσω επόμενες σχέσεις μου λόγω της υπερβολής μου. Κανονικά είναι απλό. Εγώ όσο ήταν μέχρι την εφηβεία και πηγαίναμε ένα ταξίδι και ήμουν με μία γυναίκα και ποτέ δεν κοιμήθηκα μαζί της, κοιμόμουν με τον Στέργιο….Χωρίζω με τη Σοφία Βόσσου και τα φτιάχνω με τη σύντροφό μου και το πρώτο πράγμα, όταν βλέπω ότι θα έρθει να συγκατοικήσει στο σπίτι, λέω “πως θα το πω στον Στέργιο;”.

Φωνάζω το παιδί, ήρθε χαρούμενος και πήγα να του το πω και κόμπιασα. Του λέω “Στέργιο θα σου πω κάτι αλλά θέλω να το δεις με μία ευρύτητα”. Δεν έβρισκα το θάρρος να του πω ότι δεν είμαι με τη Σοφία και είμαι με τη Φωτεινή… Με το παιδί είσαι πατέρας. Το φίλος μπορεί να δείχνει μια ποιότητα, αλλά δεν λέγονται όλα.

Ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητάγανε, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωσε από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του. Θα πω όμως και κάτι.

Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε “δεν ντρέπεσαι”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γιο του.