Θανάσης Πάτρας: «Πίστευα τότε πως από την εκπομπή με έδιωξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος»

Θανάσης Πάτρας: «Πίστευα τότε πως από την εκπομπή με έδιωξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο Θανάσης Πάτρας.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε», όπου παρουσίαζε αλλά τελικά αποχώρησε και ανέλαβε η εξ ολοκλήρου η Δήμητρα Ρουμπέση.

«Με κάλεσαν από τον Alpha και μου ζήτησαν να κάνω την εκπομπή. Αρνήθηκα, γιατί είπα ότι ο Θανάσης είναι αρκετός και ικανός για την εκπομπή. Έκαναν μία σύσκεψη και μου είπαν ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα σταματούσε. Ο Θανάσης είχε ψυχρανθεί. Εγώ έδωσα μάχη να μείνει στο κανάλι. Και αν δεν είχαν έρθει δύο καινούργιοι διευθυντές, θα την πετύχαινα τη μάχη. Εγώ δεν είχα ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο.

Με ξαναφώναξαν και μου είπαν ότι η εκπομπή θα σταματούσε και ότι θα την έδιναν εξ ολοκλήρου στη Δήμητρα (Ρουμπέση). Εγώ ήθελα να τη στηρίξω τηλεοπτικά και για να κάνουμε και πλάκα είπαμε την εκπομπή: Αυτός μας έλειπε. Βγήκα στην πρώτη εκπομπή και το εξήγησα. Έκτοτε μου κήρυξε πόλεμο, έβγαινε και έλεγε ότι του πήρα την εκπομπή. Δεν θα αλλάξω γνώμη, τον έχω φιλοξενήσει κιόλας με τη γυναίκα του, είναι μια χαρά. Έπρεπε όμως να ξέρει τη δική μου ποιότητα», είπε ο Θανάσης Πάτρας και πρόσθεσε:

«Πίστευα τότε πως από την εκπομπή με έδιωξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όταν άκουσα τις εξηγήσεις του, τις δέχτηκα. Έπρεπε να μου το πει όμως κατ’ ιδίαν τότε. Είχαμε εξαιρετική σχέση και περίμενα να μου το πει. Το ότι μπορεί να πιέστηκε ή να αισθανόταν αμήχανα, το σέβομαι. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχουμε βρεθεί από τότε αλλά δεν το συζητήσαμε ποτέ».