Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε κάθε μήνα για το ρόλο της στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε κάθε μήνα για το ρόλο της στο "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τα χρήματα που έπαιρνε όταν συμμετείχε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Έπαιρνα περίπου 1.000 ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι Μαζί αλλά σε μία μέρα μπορεί να είχα τελειώσει τις σκηνές μου από 3 επεισόδια. Και 4 επεισόδια τον μήνα σημαίνει 4.000 ευρώ» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ηθοποιός τόνισε: «Ο Πέτρος με είχε σκηνοθετήσει στο Εθνικό Θέατρο. Ήταν άψογος. Και με τον Λιγνάδη, όταν παίζαμε στην Αίθουσα του Θρόνου, κάναμε τόσο ωραίες συζητήσεις. Ήταν τόσο μορφωμένος, δεν πάει το μυαλό μου. Έμεινα άναυδη. Χάρηκα που τα κορίτσια και τα αγόρια βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Όλοι πρέπει να μιλάνε για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές αν υπάρχουν».

Ενώ μιλώντας για τον σύζυγό της, η Αλεξάνδρα Παντελάκη εξομολογήθηκε: «Ο άντρας μου έχει βάλει μία ταμπέλα έξω από το δωμάτιό μου που γράφει “εδώ κοιμάται η βασίλισσα”. Είναι ζωγράφος και με ζωγραφίζει. Παντρεύτηκα στα 48 και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις γυναίκες, να μην απελπίζονται. Αν είσαι πραγματικά ανοιχτός, η ζωή θα σου φέρει».