Μάνος Ιωάννου: «Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;»

Μάνος Ιωάννου: «Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου.

Ο γνωστός μεταξύ άλλων μίλησε για τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάνοντας μια δήλωση για το ελληνικό MeToo που προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ της εκπομπής.

«Ένα καλοκαίρι το πέρασα μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ένα αυτοκίνητο. Όλοι νόμιζαν ότι θα πλακωθούμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε από τότε φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπώ, δεν ξέρω, θα δούμε και το Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου. Ξαφνικά δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία λόγου» αναφέρει ο Μάνος Ιωάννου.

«Το MeToo πού είναι αυτή τη στιγμή; Δεν ακούγεται. Πού είναι όλο αυτό; Ήταν μοδάτο τότε. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα αλλά πολύ το παρατράβηξαν. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και «καθάρισε»το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο» συμπλήρωσε ο Μάνος Ιωάννου.