Γιώργος Λαμπάτος: «Η Ελπίδα Νίνου δεν μας μιλούσε, μας θεωρούσε υπεύθυνους που δεν της είχαμε πει για τις σχέσεις του Φιλιππίδη»

Γιώργος-Λαμπάτος-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και δήλωσε πως η Ελπίδα Νίνου θεωρούσε τον ίδιο και άλλους υπεύθυνους για το γεγονός ότι δεν της είχαν πει τίποτα.

«Είναι στοχευμένη αυτή η επίθεση που γίνεται στον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος κράτησε ψηλά τη σημαία της ηθικής και της αλήθειας. Εγώ του έστειλα μήνυμα να τον συγχαρώ που είπε την αλήθεια», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε:

«Ξέραμε από παλιά για τις σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως το ήξερε και η Ελπίδα Νίνου. Είχε φτάσει στο σημείο η Ελπίδα να έρχεται στο θέατρο και να μη μας μιλάει, γιατί μας θεωρούσε υπεύθυνους που δεν της είπαμε ότι ο Πέτρος είχε κάποιες σχέσεις».