Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη με τα λόγια της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη με τα λόγια της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, μετά τις δυο συλλήψεις που έγιναν για τη δολοφονία του.

«Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά, τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα του Απριλίου, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας.

Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ για ότι έχει κάνει. Ελπίζω να συλληφθούν και να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα οι δολοφόνοι του Γιώργου. Βέβαια για εμένα δεν αλλάζει, γιατί ο Γιώργος λείπει και τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω», είπε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ενώ τα λόγια αυτά συγκίνησαν ιδιαίτερα την Αγγελική Νικολούλη, η οποία με τρεμάμενη φωνή είπε στην Στάθα Αλεξανδροπούλου:

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και με συγχωρείτε, αλλά…».