Όσα είπε ο Richard Gere για τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του πριν καταξιωθεί ως ηθοποιός

Όσα είπε ο Richard Gere για τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του πριν καταξιωθεί ως ηθοποιός

Συνέντευξη του στο PageSix, παραχώρησε ο Richard Gere και μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, όπου δεν ήταν και τόσο εύκολη.

«Το βασικό μου γεύμα ήταν αυγά και οτιδήποτε φτηνό μπορούσε να συνδυαστεί. Το να βγαίνω για φαγητό σε εστιατόρια δεν ήταν καν κάτι το ρεαλιστικό για εμένα. Αυτές ήταν δύσκολες και απελπισμένες στιγμές», είπε ο ηθοποιός που ο πρώτος του “μεγάλος” ρόλος ήταν στην ταινία “American Gigolo” το 1980.

«Πεινούσα στη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 ως ηθοποιός στην αρχή της καριέρας μου, προσπαθώντας απλώς να τα καταφέρω. Ήμουν αρκετά τυχερός που δούλευα, αλλά τότε δεν υπήρχαν πολλοί ηθοποιοί που έβγαζαν χρήματα. Έκανα Broadway για πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα έκανα off-Broadway και μετά off-off-Broadway» αναφέρει ο Richard Gere υπογραμμίζοντας:

«Στη Νέα Υόρκη κανείς δεν έβγαζε χρήματα. Δυστυχώς, η πείνα ήταν μια κανονικότητα. Το να πεινάς ήταν η κανονικότητα για πολλούς ανθρώπους, αλλά ειδικά για τους ηθοποιούς που ξεκινούσαν το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη. Γι’ αυτό ο οργανισμός αυτός είναι τόσο σημαντικός για μένα».

Ωστόσο, αφορμή για αυτή του την εξομολόγηση του Richard Gere, ήταν η παρουσία του στο 40οστό επετειακό Gala που διοργανώθηκε στην Αμερική με βασικό του θέμα την αξία και σημασία της προσφοράς, μία εκδήλωση που του θύμισε αρκετά πράγματα από τα πρώτα δύσκολα χρόνια ως ηθοποιός.

«Το φαγητό είναι μια ανάγκη ζωής και πολλοί δεν έχουν καλύψει αυτή την ανάγκη στην Αμερική. Τα πάντα είναι τόσο πανάκριβα τώρα. Γι’ αυτό χαίρομαι που δίνω το χέρι μου όταν πρόκειται για ανθρώπους που παίρνουν ένα θρεπτικό γεύμα. Είναι ένα θεμελειώδες ανθρώπινο δικαίωμα» ανέφερε ο Richard Gere στο τέλος της συνέντευξής του.