Γρηγόρης Πετράκος για υπόθεση Γεωργούλη: «Άνθρωποι διαγράφονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με…»

Γρηγόρης-Πετράκος-250x250.png

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη καταγγελία που δέχτηκε ο Αλέξης Γεωργούλης από φερόμενο θύμα που τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά.

Μάλιστα και ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μία ανάρτηση με αφορμή την καταγγελία για κακοποίηση που δέχτηκε πρόσφατα ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός.

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Ταρακουνηθείτε.
Ανασυνταχθείτε.
Μη συναινείτε» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στην ανάρτησή του.

petr.png