Αλέξης Γεωργούλης για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Όταν το έμαθα διαλύθηκα, δεν μίλησα μαζί της γιατί…»

Αλέξης Γεωργούλης για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Όταν το έμαθα διαλύθηκα, δεν μίλησα μαζί της γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το “Πράσινο Κίνημα”.

Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το πώς βίωσε τις καταγγελίες εις βάρος του για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως όταν το έμαθε “διαλύθηκε”.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου και γνωστοποίησα κιόλας τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία, μου απαγορεύεται.

Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δεν μίλησα μαζί της, γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Έχω χτυπηθεί που ακουγόταν αυτό για μένα. Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον. Αυτό το χτύπημα ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι.

Ευτυχώς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Αυτοί μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα. Αφήνω τον χρόνο να δουλέψει μέσα μου. Το καλό είναι πως οι άνθρωποι γύρω μου, μού δίνουν θάρρος να πω πως η ζημιά δεν είναι τόσο βαθιά. Έχω προτάσεις για τηλεόραση και θέατρο. Δεν πιστεύω ότι η δικαιοσύνη δε θα δει την αλήθεια» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.