Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ, δεν έχω επικοινωνήσει με την άλλη πλευρά»

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ, δεν έχω επικοινωνήσει με την άλλη πλευρά»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην διαδικτυακή του εκπομπή στο «Πρώτο Θέμα», παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση τονίζοντας πως είναι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

«Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ. Δεν νομίζω ότι θα εξοκείλουμε τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Αν γίνει η δική και υπάρξει κάτι αρνητικό, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει κάτι αρνητικό. Προσπαθώ να έχω εμπιστοσύνη στο πώς βλέπει η Δικαιοσύνη τα πράγματα και στο πώς μπορεί να μπει βαθιά, να δει την πραγματικότητα και να βγάλει ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Κατηγορηματικά και ξεκάθαρα λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση, ούτε με τον βιασμό ούτε με την κακοποίηση. Ρώτησα τη δικηγόρο μου και μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ζητήσω να έρθω σε επικοινωνία με την άλλη πλευρά, γιατί νομικά δεν είναι σωστό. Ακολούθησα τις οδηγίες της», δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.