Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει τη Φάρμα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει τη Φάρμα»

Όπως έγινε γνωστό, η «Φάρμα» επιστρέφει την επόμενη σεζόν στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το Star με παρουσιαστή έκπληξη.

Μάλιστα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που επιβεβαίωσε έμμεσα με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο ότι θα αναλάβει την παρουσίαση της «Φάρμας».

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είναι ο πρώτος παρουσιαστής της «Φάρμας», τοποθετήθηκε αναφορικά με την επιλογή του κριτή του «MasterChef», ενώ εξέφρασε την έντονη διαφωνία του.

«Το σοκ το μικρό ή το μεγάλο, ήταν αυτή η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου ως ιδέα, γιατί ξέρω πως είναι αυτή η φάση του να παρουσιάσεις ένα ριάλιτι.

Αν δω τον άνθρωπο και είναι καλός, έχω πει πολλές φορές ότι ζητάω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που δεν το έχω δει εγώ. Σαν σκέψη δε μπορώ να φανταστώ ξέροντας τι σημαίνει “Φάρμα” και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα.

Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef; Δεν είναι έτσι. Σαν πρώτη ιδέα δεν μου πάει ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.