Γιωρίκας Πιλίδης για την σκηνή του Survivor που δεν είδαμε στην τηλεόραση: «Μου είπε σήκω φύγε»

Γιωρίκας Πιλίδης για την σκηνή του Survivor που δεν είδαμε στην τηλεόραση: «Μου είπε σήκω φύγε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του, αλλά και την αποχώρησή του από το Survivor.

«Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου. Μετά τις πρώτες 15 μέρες άρχισε να παθαίνει ένα μεγάλο σοκ ο οργανισμός μου και να αποδυναμώνομαι πάρα πολύ… Ένιωσα ότι κάποιοι στενοχωρήθηκαν πραγματικά (όταν έφυγα).

Σαν να ήταν φίλοι μου. Η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα κι η Αθηνά. Ο Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος, ο οποίος όταν με έβλεπε τη νύχτα πως ταλαιπωριόμουν και δεν κοιμόμουν, μου έλεγε “φίλε έχεις μια καριέρα. Σήκω και φύγε. Μην χαλάσεις όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Γιατί όντως ταλαιπωριόμουν κι όταν είχα πρωτοπεί στα κορίτσια ότι θα φύγω, έπαθαν πλάκα. Πραγματικά τα αγάπησα αυτά τα πλάσματα» είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ενώ όσον αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο αθλητής αποκάλυψε: «Μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει έναν ρόλο το πιστεύω και το σέβομαι και αυτό. Εγώ μπήκα εκεί μέσα και ήταν για μένα κάτι πολύ διαφορετικό. Αν δεν είχα δίπλα μου τον Βισκαδουράκη, την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να μου πουν λίγο πώς λειτουργεί όλο αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, μπορεί να είχα φύγει από την πρώτη μέρα».