Γιώργος Θεοφάνους: Το όνειρο συνεργασίας με την Άννα Βίσση και ο καυγάς με τον Νίκο Καρβέλα

Γιώργος Θεοφάνους: Το όνειρο συνεργασίας με την Άννα Βίσση και ο καυγάς με τον Νίκο Καρβέλα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν μιλάει με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και έναν άγνωστο καβγά τους.

«Βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στη γιορτή του, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου είπε “μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα” και του απάντησα “ευχαριστώ πολύ, σε τρεις μήνες επειδή η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο”. Σε τρεις μέρες με πήρε και μου είπε “που είναι τα τραγούδια;”

Σε μια βδομάδα πάλι με πήρε. Σήμερα δεν μιλάμε με τον Νίκο, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Τσακωθήκαμε γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μη δει την εκπομπή.

Μπορεί να μη θυμάται τον καβγά που με έβριζε και φώναζε. Εγώ αλήθεια κρατήθηκα, αλλά γιατί; Γιατί ήμουν έξω, πάρκαρα το αυτοκίνητο κάπου στη Χαμοστέρνας και βγήκα έξω ενώ πήγαινα σε μασκέ πάρτι και στο ορκίζομαι πως ήμουν ντυμένος Μιμή Ντενίση! Στο λέω αλήθεια», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.