Γιώργος Παπαγεωργίου για τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δε ξέρω αν θα…»

Γιώργος Παπαγεωργίου για τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δε ξέρω αν θα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με αφορμή την περιοδεία που κάνει με την μπάντα του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής μεταξύ άλλων απάντησε για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Κάποια στιγμή, περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο, και είχε έρθει ένας φωτογράφος. Του έκανα νόημα να μη με βγάλει εκείνη την ώρα, γιατί είχε και κόσμο μπροστά και ένιωσα λίγο άβολα, και διαλέξανε επί τούτο μια εικόνα που έκανα μια χειρονομία κάπως παρεξηγήσιμη. Τη βάλανε σε ένα εξώφυλλο και με βγάλανε ότι είμαι εγώ ο κακός», ανέφερε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Θεωρώ τη Μαρίνα Σάττι πάρα πολύ ταλαντούχα. Το “Ζάρι” είναι ένα κομμάτι που το άκουσα πάρα πολλές φορές. Από εμένα είναι “ναι” σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι. Ωστόσο, η Eurovision είναι κάτι που εμένα δε με πολυαφορά. Είναι κάτι που δεν έχει τόση βαρύτητα ώστε μια ολόκληρη χώρα να πρέπει να ασχολείται», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

Ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του, λέγοντας: «Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι για μένα όλα πολύ φρέσκα. Νομίζω ότι σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου. Κάτι που γράφτηκε για τη βάπτιση της κόρης μας είναι κάτι πολύ αναληθές. Όχι, δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση, ακόμα το σκεφτόμαστε και δεν είναι κάτι που μας απασχολεί για το άμεσο μέλλον. Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα, ήταν να μπω σε μια αίθουσα τοκετού, που το έκανα για τον έρωτα της ζωής μου. Αυτό είναι το πιο ακραίο που μπορώ να σκεφτώ».

«Μου έχουν προτείνει να κάνω μουσική εκπομπή, θα ήμουν ανοιχτός. Μας έχει προταθεί με τη Δανάη να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά, δυο φορές, ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν έγινε. Νομίζω την τρίτη, θα γίνει. Μιλάμε για μυθοπλασία», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.