Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με αφορμή το party που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαϊου στο Shamone Club και ήταν αφιερωμένο στη Eurovision.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε τις συμμετοχές της Κύπρου και της Ελλάδας για την φετινή Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στην σύγκριση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
«Τα έχω ακούσει τα τραγούδια και μου αρέσει περισσότερο της Κύπρου, συγγνώμη. Είμαι ειλικρινής, όχι επειδή είμαι Κύπριος. Ξέρεις πόσοι τραγουδιστές στέκονται σαν αγγούρια μέχρι και σήμερα στα μαγαζιά και τα γεμίζουν; Ξεκινάμε από εμένα!
Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ σε ένα τραγούδι και μόνο για ένα χρόνο από τη ζωή μου. Θα ήταν άδικο για τα υπόλοιπα τραγούδια που γράφω και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που τους γράφω τραγούδια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν μπορώ να μπω ξανά σε διαγωνισμό. Μπήκα όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι μοιάζω στον Χατζηγιάννη και έπρεπε να αποδείξω το αντίθετο και σε ποιον να αποδείξω και κουράστηκα με όλα αυτά», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.