Γιώργος Λιάγκας: «Πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Συριζαίοι που με βρίζετε ότι το πρόβλημά σας δεν είμαι εγώ»

Γιώργος Λιάγκας: «Πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Συριζαίοι που με βρίζετε ότι το πρόβλημά σας δεν είμαι εγώ»

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσαν σχόλια που γίνονται για εκείνον από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρουν πως στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της κριτικής του μετά τις εκλογές.

«Προσέξτε τώρα, γιατί βρήκατε λάθος άνθρωπο να κάνετε παιχνιδάκια. Εμένα! Με ξέρετε τόσα χρόνια και γνωρίζετε ότι τα ρίχνω όπου θεωρώ πως ειναι άδικο. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θεωρώ πως ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει αντιπολίτευση. Με χρεώνετε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν προεκλογικά αναδείκνυα το θέμα τον Τεμπών. Δεν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ, το είπα πολλές φορές. Έλεγα ότι όλοι έχουν συνευθύνη.

Τώρα με χρεώνετε στη Νέα Δημοκρατία που μιλάω για τις ευθύνες ενός ανθρώπου, που έφτασε ένα κόμμα στο 20%. Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ. Πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Συριζαίοι που με βρίζετε ότι το πρόβλημά σας δεν είμαι εγώ. Το πρόβλημά σας είναι αυτοί που έφτασαν το κόμμα σας στο 20%. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας, δεν έχει μάθει στην αυτοκριτική. Και μένα μου έρχονται κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης. Να πω όταν κάνουμε καλά νούμερα “εγώ εδώ βασιλιάς”, όταν κάνουμε κακά, “φταίνε οι άλλοι τρεις”.

Πιο μάγκας είναι αυτός, που στα κακά φταίει αυτός και στα καλά πάνε όλοι οι άλλοι. Και την επιτυχία ο Τσίπρας θα την καρπωνόταν. Τώρα να μην καρπωθεί την αποτυχία; Φταίει ο Λιάγκας που έχασε ο Τσίπρας; Μα είστε σοβαροί; Έλεος με τα τρολς πια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος.