Γιώργος Λιάγκας για συνέντευξη Μαραντίνη: «Το λέω για πρώτη φορά, ενημέρωσα προσωπικά την Σίσσυ Χρηστίδου»

Γιώργος Λιάγκας για συνέντευξη Μαραντίνη: «Το λέω για πρώτη φορά, ενημέρωσα προσωπικά την Σίσσυ Χρηστίδου»

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Θοδωρή Μαραντίνη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πριν γίνει η συνέντευξη επικοινώνησε με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ενημέρωσε για όσα θα ειπωθούν.

«Πριν από 3-4 μέρες η Φωτεινή είχε ένα ρεπορτάζ, μιλούσαμε για ένα άλλο θέμα και αναφέρθηκε σε αυτό, το οποίο ρεπορτάζ ήταν αληθές, ότι σε πρώτο βαθμό χάθηκε η συνεπιμέλεια…Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ, μίλησα μαζί του και του είπα αν ενοχλήθηκες “έλα εδώ να τα πούμε” και μου είπε πως θέλει. Δεν ήταν κανονισμένο να γίνει άλλη συνέντευξη και χωρίς να έχω την συναίνεση του τον ρώτησα πράγματα που δεν ήθελε.

Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά την Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο –το λέω για πρώτη φορά- και της είπα “Σίσσυ, αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Tι να μου πει; Να μην τον φέρεις, κάνεις λάθος; Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για τον λόγο αυτό. Είχε αποφασίσει να μιλήσει για το θέμα αυτό. Αν δεν ερχόταν εδώ θα πήγαινε κάπου αλλού…

Να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν εγώ πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Αν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα να πω έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος. Αν έκανα κάτι, όντας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αν έφεραν κάποιον σε δύσκολη θέση, ας πάει κάποιος να το δει. Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε να πει. Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη να κάνω συνέντευξη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.