Γιώργος Λιάγκας για Ορέστη Τζιόβα: «Αν εγώ έκανα την ερώτηση για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά;»

Γιώργος Λιάγκας για Ορέστη Τζιόβα: «Αν εγώ έκανα την ερώτηση για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά;»

Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τη σeξουαλικότητά του, σχολίασαν μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει από την πλευρά του, δημόσια τη γνώμη του.

«Να τοποθετηθώ; Αν εγώ έκανα στον Ορέστη Τζιόβα την ερώτηση για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, πείτε μου αν εγώ την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά στην ελληνική τηλεόραση ή αν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα. Γιατί επιτρέπεται σε ένα περιοδικό να κάνει μία τέτοια ερώτηση που πλέον για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απαγορευμένη;.

Προχθές καλέσαμε εδώ τον υφυπουργό Πολιτισμού, κ. Γιατρομανωλάκη που έχει μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Βλέπετε εδώ την υποκρισία της κοινωνίας που σε κάποια μέσα και σε κάποιους συναδέλφους επιτρέπεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις και σε κάποιους άλλους ρατσιστικά απαγορεύεται να τις κάνουν. Δεν είναι αυτός ένας ρατσισμός ή μία υποκρισία; Γιατί εμείς κατακρεουργούμε ανθρώπους; Δεν καθορίζεται ένας άνθρωπος με βάση τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του.

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να αφυπνίσουμε στην κοινωνία ότι κάποια παιδιά είναι ομοφυλόφιλα και να περνάνε δύσκολα, αλλά τώρα η σκιά που ξεκαθάρισε… Πώς είναι δυνατόν; Η σκιά αυτή λύθηκε στο μυαλό του», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Αν ήθελε ο άνθρωπος να το πει καλά έκανε και το είπε, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κανένας υποχρεωμένος να βγει να δηλώσει ότι είμαι Ολυμπιακός, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία και τρώω ορφανά γεμιστά».