Γιώργος Καραμίχος: «Αυτά τα σχόλια ήταν πολύ κακεντρεχή, σκέτη κακία»

Γιώργος Καραμίχος: «Αυτά τα σχόλια ήταν πολύ κακεντρεχή, σκέτη κακία»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε όταν πήρε την απόφασή του να πάει για ένα διάστημα στην Αμερική.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι δεν τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό. “Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω” μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση «τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν». Αυτό είναι σκέτη κακία» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος τόνισε: «Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση. Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα».