Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: «Σηκώθηκε και με αγκάλιασε» | Όσα συνέβησαν στην πρώτη τους συνάντηση μετά από 20 χρόνια

Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: «Σηκώθηκε και με αγκάλιασε» | Όσα συνέβησαν στην πρώτη τους συνάντηση μετά από 20 χρόνια

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού», μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος με αφορμή τη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή μετά από 20 χρόνια, αφού οι δύο άνδρες ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά στο θεατρικό σανίδι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον πετυχημένο κωμικό ο οποίος είχε κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Δεν ξέραμε ο ένας τον άλλον, είχαμε ξεχάσει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η πρώτη μας επαφή, πραγματικά είχα αγωνία για αυτή τη συνάντηση. Πώς θα με δεχόταν ο Μάρκος μετά τη συγγνώμη που ζήτησα δημόσια προς το πρόσωπό του γι’ αυτά που είχε πει», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος για την πρώτη συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που με είδε. Ήταν απίστευτο, σαν να μην είχαν περάσει τόσο χρόνια», πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος για την αντίδραση του γνωστού κωμικού.

«Σηκώθηκε και με αγκάλιασε, χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήταν θερμό το κλίμα από την πρώτη στιγμή. Με ρώτησε για την υγεία μου, τι συνέβη με την επέμβαση που έκανα, τι συνέβη αυτά τα χρόνια και είχαμε μια πάρα πολύ ζεστή συνομιλία και με ενδιαφέρον εκ μέρους του για την υγεία μου και την κατάστασή μου. Δεν ένιωσα κάποια πικρία για όσα πει για εκείνον. Σαν να είχαν ξεπεραστεί όλα αυτά», ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή.