Γιώργος Καπουτζίδης: «Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς “Εθνική Ελλάδος” έχω γράψει αστεία προσβλητικά για τα τρανς άτομα, δεν είχα…»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς "Εθνική Ελλάδος" έχω γράψει αστεία προσβλητικά για τα τρανς άτομα, δεν είχα...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη», βρέθηκαν οι Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη και Μαριέλλα Σαββίδου με αφορμή την επιστροφή της σειράς «Εθνική Ελλάδος» στο Mega.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει γράψει το σενάριο, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς μοίρασε τους ρόλους ενώ πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την σειρά.

«Ο σκηνοθέτης ο Αντώνης Αγγελόπουλος σκέφτηκε την Κατερίνα Παπουτσάκη από την πρώτη στιγμή για τον ρόλο της. Στην Σμαράγδα όταν το είπα είπε ‘ναι’ αμέσως, παρ’ ότι ο ρόλος της είχε προταθεί σε άλλον νωρίτερα. Την Μαριέλλα την πρότειναν σε οντισιόν οι υπεύθυνοι της κυπριακής ομάδας της Eurovison. Eνώ την Κωνσταντίνα Μιχαήλ την διάλεξα όταν συμμετείχαμε σε ένα τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα όπου είχε μεγάλη διάρκεια και είδα την κούραση που είχε είπα ”αυτή είναι μία κουρασμένη γυναίκα από την ζωή”», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ενώ στη συνέχεια ο ίδιος εξομολογήθηκε για την σειρά του Mega: «Η σειρά ‘Εθνική Ελλάδος’ σηματοδοτεί και την δική μου αλλαγή και την πορεία μου σε μία πιο σωστή κατεύθυνση. Στο τρίτο επεισόδιο έχω γράψει αστεία που είναι προσβλητικά για τα τρανς άτομα. Όταν το έγραφα δεν είχα ούτε κακή πρόθεση, ούτε και γνώση. Όταν κάποιος μου έδειξε αυτό το λάθος μου και το κατάλαβα, προσπάθησα να το διορθώσω όλο αυτό και για αυτό στο 10ο επεισόδιο επανέρχεται αυτός ο χαρακτήρας. Είναι σωστό το λάθος μας να το βλέπουμε, να το παραδεχόμαστε, να μην το κουκουλώνουμε και να ζητάμε συγνώμη».