Γιώργος Καπουτζίδης: «Φοβόμουν για τις αντιδράσεις του κόσμου, μη δεχθώ επίθεση, μέχρι τότε δεν…»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Φοβόμουν για τις αντιδράσεις του κόσμου, μη δεχθώ επίθεση, μέχρι τότε δεν...»

Η σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Mega, έκανε reunion το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Ελένη».

Συγκεκριμένα οι πρωταγωνίστριες της σειράς αλλά και ο σεναριογράφος της, Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την επανάληψη που θα προβληθεί από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

«Καμιά φορά φοβόμουν για αυτό που γράφω και τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει εκείνη την εποχή. Φοβόμουν εκείνη την περίοδο. Αλλά παράλληλα, πείσμωνα κι άλλο κι έλεγα: όχι, θα το γράψω κι αυτό. Φοβόμουν μη δεχτώ επίθεση, μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος και δεν είχα προκαλέσει κανέναν. Πρώτη φορά άκουσα “ποιος είναι αυτός που τα γράφει αυτά”», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η Εθνική Ελλάδος σηματοδοτεί και την δική μου αλλαγή και την πορεία μου σε μία πιο σωστή κατεύθυνση. Στο 3ο επεισόδιο έχω γράψει αστεία που είναι προσβλητικά για τα τρανς άτομα. Όταν το έγραφα δεν είχα ούτε κακή πρόθεση, ούτε και γνώση.

Όταν κάποιος μου έδειξε αυτό το λάθος μου και το κατάλαβα, προσπάθησα να το διορθώσω όλο αυτό και για αυτό στο 10ο επεισόδιο επανέρχεται αυτός ο χαρακτήρας. Είναι σωστό το λάθος μας να το βλέπουμε, να το παραδεχόμαστε, να μην το κουκουλώνουμε και να ζητάμε συγνώμη», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.