Γιώργος Γιαννόπουλος για Γιώργο Κιμούλη: «Τι έχει, λέπρα ή ψώρα, για να μην συνεργαστώ;»

Γιώργος Γιαννόπουλος για Γιώργο Κιμούλη: «Τι έχει, λέπρα ή ψώρα, για να μην συνεργαστώ;»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, στην υπόθεση του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς και στη θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη.

Μάλιστα, για το κίνημα του MeToo, ο ηθοποιός τόνισε: «Έκανε καλό το metoo στο θέατρο. Απενοχοποιήθηκαν καταστάσεις και βγήκαν οι άνθρωποι και μίλησαν. Τώρα, αν υπήρξαν υπερβολές, αυτά θα μας τα πει η δικαιοσύνη. Μην τη θεωρούμε καλή όταν μας βολεύει και όταν δεν μας βολεύει, δεν είναι καλή. Όταν θα πει η δικαιοσύνη μια απόφαση πρέπει να τη σεβαστούμε».

Όσον αφορά στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σημείωσε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, θα αθωωθεί. Και θα έχει δικαίωμα να δουλέψει. Δικαίωμα του θα είναι του ανθρώπου».

Ενώ για τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του επάνοδο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Κιμούλης, επειδή δεν φώναξε σε μένα, δεν μπορεί να μη φώναξε σε κάποιους άλλους. Εγώ είχα το καλό ότι μπήκα στη σχολή 25χρονών και ήμουν δυνατός.

Δεν μπορούσαν δηλαδή να μου κάνουν τζιριτζάντζουλες γιατί θα τους έλεγα… άντε και μπιπ. Δούλεψα πολύ καλά με τον Γιώργο και βεβαίως θα συνεργαζόμουν ξανά. Γιατί, τι έχει, λέπρα ο Κιμούλης ή ψώρα; Είδα την παράσταση του στην Καλαμάτα, είναι μια σπουδαία παράσταση και ο ίδιος πολύ καλός. Τα είπαμε και πολύ ωραία. Τι να κάνουμε, δηλαδή, να τον στείλουμε στο απόσπασμα; Δεν έχει ποινικά αδικήματα ο άνθρωπος αλλά και αυτοί που έχουν ποινικά αδικήματα, αν αθωωθούν, δεν πρέπει να δουλέψουν; Το κοινό θα τους κρίνει».