Γιώργος Αμούτζας: Όσα είπε ο τηλεοπτικός του γιος του Τάσου Νούσια για τον Σασμό

Γιώργος Αμούτζας: Όσα είπε ο τηλεοπτικός του γιος του Τάσου Νούσια για τον Σασμό

Καθηλωτικό ήταν το βράδυ της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου το νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», καθώς το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας), χωρίς κάνεις να δει τον δολοφόνο.

Ενώ αμέσως στο Twitter ξεκίνησαν οι υποθέσεις για το ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του Στεφανή;

Ο τηλεοπτικός γιος του Τάσου Νούσια, Γιώργος Αμούτζας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στη σειρά, για το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Στεφανή και αν ο Μανωλάκης που ήταν ο μόνος που είδε το φονικό, θα μιλήσει.

«Ο Μανωλάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανώλης είναι κολλητός του Νικηφόρου, γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί γι αυτόν και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί κλειστό, που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ειδικά, όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως και νέα βεντέτα.

Το δωμάτιο που μπήκε ο δολοφόνος δεν το έχουμε ξαναδεί. Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο. Ο Νικηφόρος, που είναι ο τραγικός ήρωας, γενικά στη σειρά τα μαθαίνει όλα τελευταίος» είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει, ο Γιώργος Αμούτζας τόνισε: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Προσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».