Γιώργος Αυτιάς: «Στην Ευρωβουλή βάζουμε τη φανέλα της εθνικής – Η εντολή του πρωθυπουργού είναι…»

Γιώργος Αυτιάς: «Στην Ευρωβουλή βάζουμε τη φανέλα της εθνικής - Η εντολή του πρωθυπουργού είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», επέστρεψε μετά από 21 χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η κάμερα του “Πρωινού” συνάντησε τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος μίλησε για την νέα σελίδα στη ζωή του και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Ό,τι αποφασίσει η κοινωνία που είναι μαζί μου 34 χρόνια. Μέχρι τώρα άκουγα να μου λένε. Τώρα εκεί λαμβάνονται το 90% των αποφάσεων της χώρας, με τη δύναμη του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε για να φέρουμε κάτι καινούργιο.

Αν ρωτήσεις τον Γιώργο Λιάγκα, θα σου πει ότι η μεγάλη αγάπη της δημοσιογραφίας δε τελειώνει ποτέ. Και οι πολιτικοί είναι λίγο δημοσιογράφοι με τα TikTok και όλα αυτά…

Εκτιμώ ότι η δημοσιογραφία θα με βοηθήσει πολύ στη διεκδίκηση για την πατρίδα. Η εντολή του πρωθυπουργού είναι “διεκδικούμε”. Η επόμενη πενταετία θα είναι δύσκολη και γι’ αυτό πάμε εκεί» είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους αντικαταστάτες τους και για την Ευρωβουλή, ο Γιώργος Αυτιάς τόνισε: «Στη ζωή ουδείς αναντικατάστατος. Δε σχολιάζω ποτέ αποφάσεις συναδέλφων. Η Ευρωβουλή δεν είναι πολιτική, είναι διεκδίκηση για όλους τους Έλληνες… Εκεί βάζουμε τη φανέλα της εθνικής, υπηρετούμε την πατρίδα και προχωράμε… Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική μάχη που είναι δύσκολη. Ένα πράγμα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο. Αυτούς θα υπηρετήσω και σε αυτούς θα δίνω λόγο».