H διαφορετική έναρξη του “Καλημέρα Ελλάδα” μετά τον θάνατό του Γιώργου Παπαδάκη: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι»

Γιώργος-Παπαδάκης-1-250x250.png

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, μετά από βαρύ έμφραγμα που υπέστη.

Ενώ βαρύ ήταν και το κλίμα το πρωί της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου στην έναρξη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού αποχαιρέτησαν συγκλονισμένοι τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Καλή σας μέρα, καλώς ήρθατε. Τώρα ήταν μια στιγμή που θα έπρεπε να σας πούμε καλή χρονιά. Η πρώτη εκπομπή για το 2026. Αλλά δυστυχώς είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας, για τον όμιλο του ΑΝΤ1, για όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που συντρόφευσαν τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συντρόφευσε ο Γιώργος Παπαδάκης 35 ολόκληρα χρόνια», είπε ο Παναγιώτης Στάθης.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για εμάς και για εσάς. Είναι πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Είμαστε εδώ και μαζί μας είναι και ο Γιώργος. Δεν έφυγε ποτέ από αυτήν την εκπομπή. Μεγαλώσαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη και μας έκανε να αγαπήσουμε αυτή τη δουλειά» ανέφερε κατόπιν η Άννα Λιβαθυνού.

Ενώ ο Παναγιώτης Στάθης τόνισε: «Ο Γιώργος δεν θα φύγει ποτέ, η παρακαταθήκη του είναι τεράστια. Αυτή η ζώνη δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, καθιερώθηκε από αυτόν μαζί με τον Μίνωα Κυριακού. Η γνήσια φωνή που μεταφέρει το “Καλημέρα Ελλάδα” ήταν και θα είναι για πάντα ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν μου έλεγε κανείς ότι θα παρουσίαζα κι εγώ το “Καλημέρα Ελλάδα”, δεν θα το πίστευα, όπως θα θεωρούσα αδιανόητο, αν μου έλεγε κανείς ότι θα τον αποχαιρετούσα μέσα από αυτή την εκπομπή. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι εδώ. Είναι ένας μύθος της ελληνικής δημοσιογραφίας. Βλέπω θλιμμένα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες».