Η συνάντηση του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιώργο Αυτιά στο “Καλημέρα Ελλάδα” μετά από 21 χρόνια

Η συνάντηση του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιώργο Αυτιά στο "Καλημέρα Ελλάδα" μετά από 21 χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», επέστρεψε μετά από 21 χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπαδάκη και συνομίλησαν με αφορμή την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Καλώς όρισες Γιώργαρε! Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας φίλος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν κοντά μου και βοήθησε πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Γιώργο Αυτιά να συμπληρώνει:

«Εσύ το έβαλες, εσύ εμπνεύστηκες την εξέλιξη. Έχω να πω το εξής, τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και μπήκα. Μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, ή να έχεις τελειώσει μια σχολή, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο και τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ. Ο Γιώργος ο Παπαδάκης μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα».