Γιάννης Ζουγανέλης: “Χάσαμε την πεθερά της Ελεωνόρας από κορονοϊό”

Γιάννης Ζουγανέλης: "Χάσαμε την πεθερά της Ελεωνόρας από κορονοϊό"

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ «Κομάντα και Δράκοι» του Mega, την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του γαμπρού του από κορονοϊό.

«Η Νάξος έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Η μητέρα μου καταγόταν από εδώ. Κάθε φορά που έρχομαι, πραγματικά χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ενώ αναφερόμενος στην κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο ίδιος ανέφερε: «Με την κόρη μου δεν έχουμε συνυπάρξει δημόσια και το αποφεύγω γιατί πιστεύω στην αυτονομία των παιδιών και ειδικά των κοριτσιών. Καμαρώνω για την κόρη μου. Είναι τρομερή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη. Ο σύζυγός της είναι ευγενής και αφουγκράζεται τη ζωή. Ελπίζω και πιστεύω να συνυπάρξουν με αγάπη, έρωτα και πίστη. Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το να έρθει ένα εγγονάκι. Πως και πως. Μακάρι να ήταν έγκυος. Η μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου έφυγε από κορονοϊό. Ήταν μια εξαιρετική κυρία».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Είμαι πολύ τυχερός που φέτος θα είμαι στο σίριαλ του MEGA “Κομάντα και Δράκοι”. Συνεχώς λέμε ότι δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Αυτή η σειρά είναι τέτοιου τύπου».

«Με εξέπληξαν και με εξάγνισαν τα δεινά του θεάτρου», σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης, σχετικά με τις αποκαλύψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ελληνικό #MeToo.