Γιάννης Βαρδής: «Ήμασταν άγνωστοι με τον πατέρα μου, υπήρχε επιφανειακή σχέση»

Γιάννης Βαρδής: «Ήμασταν άγνωστοι με τον πατέρα μου, υπήρχε επιφανειακή σχέση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες στη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά και το πρόβλημα του γιου του, του Αντώνη Βαρδή junior.

«Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δε με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τον πατέρα μου ανταγωνιστικά», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Όσο για τον χωρισμό των γονιών του, είπε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα».

Ενώ αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του γιου του, ο Γιάννης Βαρδής περιέγραψε: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».