Λουκίλα Καρρέρ: «Έφυγε στις 2.30 τα ξημερώματα Κυριακής. Μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα…»

Λουκίλα Καρρέρ: «Έφυγε στις 2.30 τα ξημερώματα Κυριακής. Μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα…»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο Δάκης που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον Δάκη, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

«Έφυγε παλικαρίσια. Έφυγε στις 2.30, ξημερώματα Κυριακής. Το Σάββατο μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα πόσο πολύ τον αγαπώ. Εκείνος ανοιγόκλεινε τα ματάκια του όσο μπορούσε… Επί 35 χρόνια κάθε πρωί έπινα τον καφέ μου και μιλούσα για 1- 1,5 ώρα μαζί του. Σε ό, τι και να ζητούσαμε ήταν κοντά μας, όπως και εμείς σε εκείνον. Στις συναυλίες του Μίμη ποτέ δεν ρώτησε μετά από ποιον θα εμφανιστεί και πόσα λεφτά θα πάρει, αυτό δεν το συναντάς στο χώρο μας» είπε η Λουκίλα Καρρέρ.

Όσο για το διάστημα από τη μέρα της διάγνωσης και μετά, η Λουκίλα Καρρέρ εξομολογήθηκε: «Όταν το μάθαμε εγώ πείσμωσα να γίνω η γιατρός της ψυχολογίας του. Ενώ οι γιατροί είπαν ότι έχει 3 μήνες ζωής, εγώ του έδινα πλάνο για 6 μήνες. Το 2018 του είπα “θα έρθεις να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο για το Μίμη” και εκείνος μου είπε “μα θα ζω έως τότε”. Του είχα πει ότι θα γεράσουμε μαζί. Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Δάκη από μικρή. Μου λείπει ήδη. Σε όλους μας λείπει».