Γιάννης Βαρδής: «Δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει»

Γιάννης Βαρδής: «Δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», μίλησε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιανό, το Asia Express, αλλά και την τραπ μουσική.

«Θα κάνω μερικές εμφανίσεις με τον κουμπάρο μου, μέχρι τον Δεκέμβρη, που φεύγει για Άγιο Δομίνικο. Το έχουμε συνηθίσει πια να φεύγει εκείνη την περίοδο. Του ταιριάζει πολύ αυτή η θέση και του εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής αναφερόμενος στον Γιώργο Λιανό.

Ενώ σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Είχα μια πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν μήνα πριν ξεκινήσει. Τα είχαμε βρει οικονομικά, αλλά δεν ευδοκίμησε».

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για την τραπ, σχολιάζοντας: «Δεν είναι λίγο προσβλητική αυτή η μουσική, είναι πολύ προσβλητική. Είναι εντελώς προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι υπάρχει από πίσω που δεν είναι τόσο υγιές. Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος Μάστορας και συνεργάζονται μαζί τους. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν».