Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την παρουσιάστρια και την χαρακτήρισε «βουβό πρόσωπο».

«Όχι με τίποτα (δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία. Γωνία όμως ε; Κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ αναφορικά με τα ονόματα που ακούγονται ότι θα ενταχθούν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά είπε πως εάν γίνονται πολλές προσθήκες πιθανότατα υπάρχει θέμα στη δομή της εκπομπής.

«Εάν με ρώταγες σε ποιο κανάλι θα πήγαινε καλύτερα η Φαίη Σκορδά, ο ΣΚΑΪ θα ήταν η τελευταία μου επιλογή» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, σχετικά με τη χαμηλή τηλεθέαση του φετινού GNTM, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε: «To GNTM στο πρώτο μέρος “έπιασε” γιατί ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έφυγε τσακώνονταν για να δημιουργήσουν ένταση, όμως είναι λάθος».

Τέλος, ερωτώμενος για τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα απάντησε πως ήταν πολύ άδικες: «Θεωρώ παντελώς άδικα αυτά που είπε. Ξεκίνησε με το εάν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε να λέει ότι του πήρα κάποια εκπομπή. Δεν ξέρω καμία εκπομπή να έχω πάρει από κανέναν. Δεν μπορεί να το παίζει “τζόβενο” και να λέει εμένα συνταξιούχο».