Αφροδίτη Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της: «Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου»

Αφροδίτη Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της: «Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού», παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η τηλεκριτικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, στην καριέρα της, καθώς και την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

«Φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Έχει τύχει να πάρουν τηλέφωνο στον τότε εκδότη μου, τον Σταύρο Ψυχάρη και να ζητήσουν να απολυθώ. Μου λέει: αν σταματήσουν να με παίρνουν και να μου ζητούν να σε διώξω, τότε θα σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου.

Τα ριάλιτι μόδας λίγο τα βαριέμαι. Όσον αφορά το GNTM νιώθω ότι είναι επιθυμία του σταθμού να επιστρέψει. Δεν υπάρχει κάτι υπογεγραμμένο. Πάντα ακούγονται ονόματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε μόνο με ονόματα, αυτό δεν κάνει πάντα καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι μοντέλο. Προσπαθεί να βρει κάτι να κουμπώσει.

Εγώ θα συμβούλευα την Ιωάννα Μαλέσκου να προσπεράσει τα σχόλια που έχει ακούσει στο παρελθόν και να τα αφήσει να ξεχαστούν. Δεν έγιναν μόνο λάθη προς την Ιωάννα αλλά και από την Ιωάννα. Νομίζω ότι η επανεκκίνησή της στην τηλεόραση θα είναι καλύτερη, με νέους όρους», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ενώ μιλώντας για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε συγκινημένη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί αυτή τη στιγμή στη ζωή μου. Ένα κομμάτι της ζωής μου, του σώματός μου, της ψυχής μου έφυγε».