Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή: «Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το…»

Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή: «Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, παραχώρησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή τηλεοπτική της σεζόν, τις συζητήσεις που κάνει με το κανάλι, την πιθανότητα να τη δούμε στη βραδινή ζώνη αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω τις συζητήσεις. Δε μου έχει γίνει ποτέ κουβέντα για να “μετακομίσω” στην ώρα των “Αταίριαστων”. Όλα μου τα χρόνια, αισθάνομαι ότι είμαι εργαζόμενη και πάντα ακούω τι μου προτείνει το κανάλι και το συζητάμε. Όταν κάτι δε μου άρεσε, έφευγα. Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές και ίσως με πιο καθαρό μυαλό. Η δική μου ψυχή στον τρόπο παρουσίασης είναι πιο κοντά στην ψυχαγωγία, βέβαια, δε σε αφήνει και η επικαιρότητα.

Όταν γίνονται τραγικά γεγονότα. Είναι ένα θέμα που είναι υπό συζήτηση και σαφώς κάποια πράγματα λόγω επικαιρότητας αλλάζουν. Κάνουμε ενημέρωση αλλά τόσο όσο. Δε γίνεται αυτό το άνοιγμα του να τραβάμε από τα μαλλιά ένα θέμα γιατί πουλάει και όλοι ασχολούνται με αυτό. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Εμείς επιλέγουμε αυτόν. Το να αλλάξω ώρα, δεν περνά από το μυαλό μου. Τώρα το να αλλάξω ζώνη κάποια στιγμή και να πάω στη βραδινή, ειδικά μετά το Voice, σαφώς είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ έντονα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Φαίη ανέφερε: «Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης όσον αφορά τα παιδιά. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Για μένα πάνω – πάνω είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι και το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων. Πολλά μπορούν να με λυγίσουν. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω, αλλά δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω».