Εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη

kaitigarbi_35176576_2107104872881067_7044281093163319296_n-250x250.jpg

Μετά την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά που σταμάτησε πριν καν ξεκινήσει, το νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι δύο καλλιτέχνες, απάντησε με εξώδικο.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, το Κέντρο Αθηνών έστειλε εξώδικο τόσο στον Διονύση Σχοινά, όσο και στην Καίτη Γαρμπή μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα.

«Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή ο κύριος Αγαπηνός διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός σχολίασε: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».