Η Ana de Armas αποκάλυψε πως πήγε στον τάφο της Monroe για να ζητήσει την… άδειά της, πριν την υποδυθεί

Η Ana de Armas αποκάλυψε πως πήγε στον τάφο της Monroe για να ζητήσει την... άδειά της, πριν την υποδυθεί

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ana de Armas είναι η νέα Marilyn Monroe στην ταινία «Blonde» που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ηθοποιό κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένιωθε το πνεύμα της Marilyn Monroe καθώς την υποδυόταν.

Ενώ σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό AnOther, η Ana de Armas είπε πως ήθελε να πάρει με κάποιο τρόπο την άδεια της Marilyn Monroe για να την υποδυθεί και για αυτό της έκανε μία… επίσκεψη.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πριν ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, πήγε στον τάφο της Monroe και της άφησε ένα μεγάλο φάκελο με το γράμμα μέσα.

Παράλληλα όπως δήλωσε η Ana de Armas, μαζί με όλη την ομάδα που συμμετείχε στην ταινία, πήραν μία μεγάλη κάρτα και έγραψαν ένα μήνυμα, που μεταξύ άλλων «ζητούσαν» την άδειά της.

«Γράψαμε ένα μήνυμα στην κάρτα και μετά πήγαμε στο νεκροταφείο και το βάλαμε στον τάφο της. “Ζητούσαμε άδεια” κατά κάποιον τρόπο. Όλοι ένιωθαν τεράστια ευθύνη και γνωρίζαμε πολύ καλά την πλευρά της ιστορίας που επρόκειτο να πούμε -την ιστορία της Νόρμα Τζιν (Μέριλιν Μονρόε). Ποια ήταν στ’ αλήθεια;» είπε η Ana de Armas.

«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας. Ήταν μαζί μας. Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο. Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένη. Θα έριχνε τα πράγματα που ήταν κρεμασμένα στους τοίχους καμιά φορά και θα θύμωνε αν δεν της άρεσε κάτι. Μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ μυστηριώδες, αλλά είναι αλήθεια. Όλοι το νιώσαμε», είπε η De Armas στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.