Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ντροπή σας, ντροπή σας»

Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ντροπή σας, ντροπή σας»

Την έντονη αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη προκάλεσε μια δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τραγωδία των Τεμπών.

«Σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;» ήταν η δήλωση του Υπουργού Εργασίας που προκάλεσε την έκρηξη της δημοσιογράφου.

Ωστόσο, μετά την προβολή της συγκεκριμένης δήλωσης στην «Κοινωνία Ώρα Mega», η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε λέγοντας: «Είναι ντροπή! Είναι ντροπή. Γιατί να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους.

Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα;

Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Συγγνώμη που ξεσπάω, αλλά πραγματικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους».