Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι 36 χρονών, κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία και έμαθα να…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι 36 χρονών, κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία και έμαθα να...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πρόσωπα που επιλέγει να κρατήσει αυτό το κομμάτι της προσωπικής της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται τις στιγμές της καθημερινότητάς της που η ίδια επιθυμεί, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, αποφάσισε να μας συστηθεί εκ νέου γνωστοποιώντας κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δε γνωρίζαμε για εκείνη.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο.