Χώρισε η Reese Witherspoon με τον Jim Toth μετά από 11 χρόνια γάμου | Η ανακοίνωση τους

Χώρισε η Reese Witherspoon με τον Jim Toth μετά από 11 χρόνια γάμου | Η ανακοίνωση τους

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» που ξάφνιασε, έκανε η Reese Witherspoon το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρίου.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Jim Toth αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τερματίσουν τον γάμο τους, μετά από 11 χρόνια γάμου.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι με μια κοινή δήλωση στο instagram, ανέφερε ότι προχωρούν μπροστά με «βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί».

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Μετά από πολύ ώριμη σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Απολαύσαμε τόσο όμορφα χρόνια μαζί και προχωρούμε τη ζωή μας με βαθιά αγάπη, ευγένεια και αμοιβαίο σεβασμό για όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να βρούμε το επόμενο βήμα. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Εκτιμάμε τον σεβασμό όλων σας για την οικογενειακή αυτή ιδιωτικότητά μας. Reese και Jim» έγραψε η Reese στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο μέρες .

Να πούμε πως η Reese Witherspoon και ο Jim Toth είναι μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ενώ ο Toth που εργαζόταν ως ατζέντης ταλέντων στην εταιρία που εκπροσωπούσε την ηθοποιό και έτσι γνωρίστηκαν, έχουν μαζί αποκτήσει έναν γιο που είναι 10χρονών. Ενώ η Reese έχει δύο άλλα δύο παιδιά, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ryan Phillippe, την 23 ετών Ava και τον 19 ετών Deacon.