Ευρυδίκη για τον σύντροφό της: «Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου» | Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Ευρυδίκη για τον σύντροφό της: «Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου» | Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Ευρυδίκη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, για τον γιο της και τον Μπομπ Κατσιώνη, αλλά και για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

«Πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει πάντα να προβάλλει τη δουλειά του. Εννοείται ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα μιλήσω και για τα προσωπικά μου, αλλά δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να λέω ή ενδιαφέρει τον κόσμο», είπε η Ευρυδίκη.

Όσο για τον Μπομπ Κατσιώνη, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε: «Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη».

Ενώ για την ηλικία της αλλά και τη σχέση με τον γιο της, η Ευρυδίκη ανέφερε: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι”. Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

«Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι θα πάει καλά το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηχτικό, κολλάς. Το “Ζάρι” δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις», είπε η Ευρυδίκη για τη Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.