Θύμα χάκερ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ»

Θύμα χάκερ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η influencer μεταξύ άλλων περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε μέσα στις γιορτές του Πάσχα, όταν άγνωστοι κατάφεραν να χακάρουν τον λογαριασμό της στο Instagram και μέσω απάτης να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από γνωστούς και συγγενείς της.

«Δεν το πήρα χαμπάρι. Μιλούσα με μία φίλη μου και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αυτός μπήκε στα μηνύματα της Μαρίας Αντωνά και μου γράφει: μπορείς να μου πεις μία τον αριθμό σου; Εγώ δεν υποψιάστηκα εκείνη τη στιγμή, λέω κάτι θα το θέλει μάλλον», είπε η Ευρυδίκη και συνέχισε: «Μου γράφει μετά: θα σου έρθει ένας κωδικός και θέλω να μου τον στείλεις, δεν είναι κάτι, μη φοβάσαι, δεν θα σε χρεώσει, είναι για κάτι παιχνίδια που παίζω. Στέλνω τον κωδικό και εκεί ξεκινάει ένας Γολγοθάς».

«Εγώ ήμουν στη Μάνη, δεν είχα σήμερα. Το βράδυ ξεκίνησε να χτυπάει το κινητό μου, ο χάκερ ζητούσε να του βάλουν 3 κάρτες Paypal των 100 ευρώ. Κάποιοι το πίστεψαν και του τα έβαλαν, ο ξάδερφός μου 600 ευρώ, ένα παιδί εργαζόμενος στο ΟΡΕΝ του έβαλε 500 ευρώ, 300άρια από δω κι από κει», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Την άλλη μέρα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα και του έκανα μήνυση με ό,τι στοιχεία είχα. Με διαβεβαίωσαν ότι, αν ο χάκερ είναι από την Ελλάδα, θα τον βρουν. Με στεναχώρησε που εξαπάτησαν κάποιους ανθρώπους, ελπίζω να υπάρξει τιμωρία. Πήραν περίπου 4-5.000 ευρώ. Με απείλησαν ότι αν δεν τους δώσω κι εγώ χρήματα, θα μου σβήσουν όλες τις φωτογραφίες από το Instagram», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.