Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ, το είδα στην τηλεόραση και…»

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ, το είδα στην τηλεόραση και…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στο “Σασμό”, ενώ ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με αφορμή την προ ετών παρουσία της στους «Ράδιο Αρβύλα».

«Έπαθα σοκ, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Εγώ είχα να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Σημασία έχει το τι συνέβη. Πραγματικά σοκαρίστηκα. Έμεινα. Το είδα στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό. Δεν επικοινώνησα με τα παιδιά, ξέρω όμως ότι και οι ίδιοι ήταν σοκαρισμένοι. Είναι πολύ λεπτά αυτά τα θέματα. Είμαι σίγουρη πως δεν ήξεραν. Δε θεωρώ πως αν το ήξεραν είχαν λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

Δεν θα το πίστευα ποτέ όσο τους ξέρω. Δεν ξέρω αν θα μίλαγα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο αν τον έβλεπα έξω. Είναι τόσο μαύρα όλα όσα συμβαίνουν και το μαθαίνεις για ανθρώπους που ξέρεις και νιώθεις μια σήψη μέσα σου. Είναι στενάχωρο. Εγώ ευτυχώς δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ κάποια κακοποιητική συμπεριφορά» εξομολογήθηκε η Ευγενία Σαμαρά.

«Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στον Σασμό» αποκάλυψε η ηθοποιός και μίλησε για τη Στέλλα Καμαριωτάκη, την ηρωίδα που υποδύεται στην πιο αγαπημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, τον «Σασμό».

Στέλλα και Αστέρης θα είναι πάλι μαζί; «Δεν θεωρώ ότι η Στέλλα έχει ξεπεράσει τον Αστέρη. Ας μην ανησυχούν οι τηλεθεατές ότι θα γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους! Ωστόσο, θα συμβούν κάποια πράγματα αμέσως μετά το γάμο» απαντά διφορούμενα.

«Η Στέλλα αγαπάει τον Αστέρη βαθιά, πραγματικά και ανθρώπινα. Όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή είναι δύσκολο, πονάει, αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά…» υπογραμμίζει. Αυτό συμβαίνει και στη Στέλλα: «Έχει καταλαγιάσει όλο αυτό μέσα της. Δεν θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Αστέρη. Θα βάλει μυαλό… Εάν ήμουν φίλη της Στέλλας θα της έλεγα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με τον Αστέρη». Καταλαβαίνω ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει πολύ, όπως η Στέλλα. Αλλά θα της έλεγα κοίτα και κάπου αλλού!».

Στο χαρακτήρα της Στέλλας «μου αρέσει ότι βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Δεν είναι μονόπλευρη, όπως κι όλοι οι χαρακτήρες του Σασμού. Δεν είναι μόνο είτε καλοί, είτε κακοί, δεν ισχύουν τα στερεότυπα» λέει η Ευ.Σαμαρά. Σε σχέση με την εξέλιξη, στο πώς θα τη δούμε από δω και στο εξής, «η Στέλλα θα ασχοληθεί με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο, με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί» καταλήγει.

Τέλος έδωσε κι ένα spoiler, δίχως περισσότερες λεπτομέρειες: «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στο Σασμό!».