Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήμουν αρνητική για πολλά χρόνια, έχω μιλήσει και δημόσια γι’ αυτό»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήμουν αρνητική για πολλά χρόνια, έχω μιλήσει και δημόσια γι’ αυτό»

Καλεσμένοι στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και την Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με την Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί. Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη «Βέρα στο δεξί» και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου. Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη για την γνωριμία τους.

Στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλανόγλου αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νίφλη, καθώς ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά.

«Ένας αγαπημένος φίλος ο Βασίλης ο Μπουζιώτης μου είπε ότι ο Μάνος ο Νιφλής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το στήσω εγώ», ξεκίνησε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Τον Βασίλη Μπουζιώτη τον λάτρευα και τον λατρεύω αλλά δεν βγαίναμε και της είπα “πώς και έτσι;” και μου το είπε όταν είδα ότι κώλωσε» συνέχισε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε και ήταν “χαμογέλα μωρή λίγο. Εγώ επέστρεψε σπίτι και αυτοί συνέχισαν. Από εκείνη την ημέρα δεν χωρίστηκαν ξανά ποτέ» πρόσθεσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.