Η Katy Perry αποκάλυψε για την συνεργασία που απέρριψε στο παρελθόν και μετανιώνει

Η Katy Perry αποκάλυψε για την συνεργασία που απέρριψε στο παρελθόν και μετανιώνει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 102.7 KIIS FM του Los Angeles, η Katy Perry αποκάλυψε το μεγαλύτερο σφάλμα που έπραξε ποτέ στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα η 38χρονη pop star στα πλαίσια μιας ιδιωτικής συναυλίας και μιλώντας στο παραβρισκόμενο κοινό, ανέφερε πως μετανιώνει για μια και μόνο συνεργασία που απέρριψε στο παρελθόν.

Μάλιστα, η πρόταση συνεργασίας που έλαβε ήταν από την Billie Eilish για το τραγούδι “Ocean Eyes“, πριν ακόμα η νεαρή καλλιτέχνης γίνει ευρέως γνωστό όνομα.

«Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον συνεργάτη που μου έλεγε “Δες αυτή την νέα καλλιτέχνη. Θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε μαζί της”. Στο μήνυμα υπήρχε ένα τραγούδι που λεγόταν “Ocean Eyes”. Ήταν απλώς ένα νέο ξανθό κορίτσι. Είπα σχεδόν αμέσως “βαρετό”, απορρίπτοντάς την», είπε η Perry περιγράφοντας τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ενώ στη συνέχεια η Katy Perry παραδέχτηκε πως αυτό “ήταν το μεγαλύτερο λάθος της”, απορρίπτοντας αψήφιστα ένα τόσο “σπουδαίο” κομμάτι από την “υπέροχη αυτή καλλιτέχνιδα”.

Να πούμε πως το “Ocean Eyes” είναι από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της Billie Eilish, το οποίο την βοήθησε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, επεκτείνοντας την φήμη της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, οι δύο τραγουδίστριες παρά την “κακή αρχή”, έχουν γίνει πολύ καλές φίλες, όπως βλέπουμε και το ντοκιμαντέρ της νεαρής σταρ με τίτλο “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry“.