Ελισάβετ Μουτάφη: «Η φράση “πέθανε ο μπαμπάς μου” είναι σοκαριστική, δεν ξεπερνιέται»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Η φράση “πέθανε ο μπαμπάς μου” είναι σοκαριστική, δεν ξεπερνιέται»

Καλεσμένη στην εκπομπή «I love Σου Κου», βρέθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να εξοικειωθεί ο καθένας με μια τέτοια απώλεια.

«Δεν πιστεύω ότι εξοικειωνόμαστε ποτέ με το κομμάτι της απώλειας. Πιστεύω ότι ζούμε με αυτό και πάντα γυρνάει, πάντα έρχεται, πάντα υπάρχει η εικόνα. Δεν μιλάω για όνειρα, μιλάω για την εικόνα. Εμένα και το βαφτιστήρα μου και ο πατέρας μου είναι μαζί μου.

Κατ’ αρχάς ο ένας είναι στο dna μου, έτσι κι αλλιώς. Είναι κάτι πολύ σημαντικό που είναι μέσα στο dna μου, βιολογικά. Ο μικρός είναι πάντα μαζί μου, είναι εκεί και το ξέρω. Δηλαδή είναι μαζί σου, μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Δεν θεωρώ ότι το ξεπερνάς ποτέ. Η απώλεια αλλάζει τη ζωή σου. Πρώτα συνέβη με τον μικρό οπότε αμέσως αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, είστε γονείς και ξέρετε», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Ο πατέρας μου ξέρω ότι δεν υπάρχει, εννοώ πως δεν τον βλέπω σωματικά τουλάχιστον αλλά ακόμα μιλάω στον ενεστώτα για εκείνον. Ξυπνάω το βράδυ και λέω “δεν είναι εδώ, πώς γίνεται;”. Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Συνέχεια νιώθω να είναι δίπλα μου. Το γεγονός και η φράση “πέθανε ο μπαμπάς μου” είναι σοκαριστικό, ακόμα και κοινωνικά που το σκέφτομαι και το ακούω. Πάντα όμως είναι μαζί μου και δεν το λέω δραματικά αυτό, είναι εκεί», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.