Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρώτη Λέξη” του protothema.gr με τον Αντώνη Σρόιτερ, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές.

Επίσης η Ελεονώρα είπε ότι δεν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα παρά μόνο Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ενημερωμένη για την ευρωβουλή και τη λειτουργία της.

Μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με τη Νέα Δημοκρατία, έχασε περίπου 3.000 followers στον Instagram.

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια… Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν.

Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δε γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος.

Εγώ μπορεί και να ψήφιζα άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.